DAAN BEZORGSERVICE
DAAN REPARATIESERVICE
DAAN INSTALLATIESERVICE
DAAN HULPLIJN

Audio

Met je computer, smartphone en of tablet bij alle muziek van de wereld kunnen. Luisteren naar radio, playlists, muziekservices en wat je maar wilt. En dan draadloos afspelen op een speaker in huis. Of naar 2 speakers of naar speakers door het hele huis. En misschien ook wel het geluid van televisie of juist bioscoopgeluid door de hele kamers. Maar hoe gaat dat dan? Zonder die draden en hoe werkt de app, hoeveel speakers heb je nodig en hoe goed klinkt dat dan?

Wij hebben een paar geweldige muzieksystemen in onze winkel. Die zijn allemaal te beluisteren met de muziek die jij wilt.

En wij kunnen helpen. Met een bezoek bij u thuis vooraf. Met een uitgebreide demo. Met adviseren en kiezen. Met een aanbieding op maat. Met installeren. En met alle gewenste nazorg die nodig is om je maximaal te laten genieten.

Hierboven kun je alvast een overzicht vinden wat er zoal aan speakers in onze winkel te zien en te luisteren is. Heb je iets moois gevonden? Druk op de “Koop” knop om het product te reserveren voor afhalen of levering, wij zullen tijdens onze openingsuren binnen 1 uur contact met u opnemen.